Tjuuuurskalle...

Japp... precis. .. exakt så är det. Har varit en riktig jäkla tjurskallig kärring idag. Haha. .. Den här veckan har de varit riktigt slarvigt. Ingen motion eller träning. Har sagt att ja ska göra det med pilatesbollen. Men när jag kommer till kritan, så bara pyser lusten iväg. Har inte haft någon som helst motivation, ork eller lust. Men imorgon då ska de bli en liten promenad iallafall.  Min lillebror är på besök i staden med sin pappa, så då ville han vara med syrran hela dagen iimorgon.  Har inte träffat honom på snart 2 år eftersom han bor uppe i Stockholm.  Lillskiten på 13 bast har växt om mig. Jag är 163 och han är 179 lång. Jäkla unge. Hahaha. Idag blev de ingen majbrasa för vår del.  Ungarna va trötta o bråkiga o de regnade. Men efter att ja va på maxi, så körde jag förbi lite snabbt :) Imorgon så ska jag försöka komma ihåg att lägga upp recept! :) Nu ska jag nanna. 

.......

Dagens middag va ju helt underbart god. 
 
Blomkålsmos och kycklingsfiléstänger och lite grönsaker med turkiskyoughurt och tortillabröd, ca 490 kcal totalt
 
 
Tror inte att de blir någon träning tillsammans me mannen idag. Han verkar mindre glad idag. Katten tuggade av en laddare till hans platta, o de går inte o hitta dessa laddare så lätt tydligen. Kattjäkel.
Tror ja går o lägger mig snart istället. Så får man en lång o skön natt, om inte minstingen vaknar vill säga.
Dagens kaloriintag ligger idag på 1342 kcal.

Lunchtid

Lunchen bestod av äggmackor. Totalt 528 kcal. Inte nyttigaste med kaviar kanske. Men gott!!! Jag vet när jag kan höja kalorierna lite vid mattiderna. Eftersom jag inte kommer upp till 1500 kcal om dagen så blir detta nog rätt bra. Tur att jag inte gixk på promenaden.  Himlen öppnade sig o de vräkte ner regn, snö o hagel.